Vegetarisk taco med portobellosvamp
Taco er en ret, som hele familien sætter pris på. Prøv vores vegetariske opskrift med portobellosvamp og stærk jalapenodressing. En ny fredagsfavorit?
Portobello er en smagfuld svamp, der ofte bliver brugt som substitut for kød, f.eks. i en hamburger. Her steger vi i stedet svampen i skiver og serverer den i tortillaer. En enkel og sjov måde at lave vegetarisk taco på!
SÅDAN GØR DU
Hak jalapeno og purløg til dressingen. Rør det sammen med de andre ingredienser, og sæt det til side.
Skær portobellosvampen i skiver, og læg den på en tallerken. Rør soja, eddike og peber sammen. Hæld blandingen over svampen, og rør rundt. Varm olie ved jævn varme i en grillpande. Steg svampen, til den får en fin farve, ca. 3-4 minutter pr. side.
Skær kålen i strimler, og skær avocado og jalapeno i skiver. Varm tortillaerne i en tør stegepande.
Forbered tacoen med avocado i bunden, derefter kål og portobellosvamp. Afslut med dressing, jalapeno og et par stilke koriander.