Præsenteret af:
Er du på udkig efter en ret, der emmer af forår? Så skal du prøve Ludwig Tjörnemos aspargessuppe med ramsløg og ærter. Det er en frisk og lækker suppe, der serveres kold – perfekt til picnic i det fri!
INGREDIENSER
Aspargessuppe (2 portioner)
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
3 dl hvidvin
4-5 hvide asparges
2 spsk friskpresset citronsaft
6 dl fløde
Salt
Sådan gør du
Suppe
Skræl aspargesene, og hak løgene fint. Rist dem sammen i en gryde. Hæld vin over, og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde, og kog, indtil aspargesene er blevet bløde. Blend til en jævn suppe. Lad dem køle af. Hæld på flaske.
Topping
Bring en gryde med vand og salt i kog. Skræl aspargesene, og kog dem, indtil de er bløde. Hak dem i lige store stykker. Hak ramsløg fint og kom i en skål sammen med ærterne. Tilsøt aspargesene, og bland godt. Slut af med at drysse koldpresset rapsolie over. Strø over suppen. Klar til servering.