SÅDAN GØR DU
Hak kødet i en kødhakker. Læg det i en skål. Bland det hakkede kød med vand, olie, salt og peber.
Lav tatarsaucen ved at blande æggeblomme, kapers, sennep, cornichoner og løg. Tilsæt olie i en tynd stråle, mens du pisker. Fortsæt, indtil saucen har den rette konsistens. Smag til med salt, engelsk sauce og tabasco.
Skær kartoflerne i tynde skiver med et mandolinjern. Skær derefter skiverne i 2x2 mm tykke stave med en kniv. Skyl kartoflerne under rindende vand, indtil vandet ikke længere er grumset. Tør af med et viskestykke. Varm fritureolien op til 175 grader. Frituresteg kartoflerne, til de er gyldne, og læg dem på papir.
Form kødet til bøffer ved hjælp af en udstikkerring. Smør tatarsauce på. Kom kartofler og krydderurter på toppen. Slut af med olivenolie og lidt sort peber.