Fisk i pakke med kartofler og fennikel
Mad smager ekstra godt udendørs. Her er en dejlig opskrift fra kokken Frida Ronge, som er perfekt at lave over åben ild.
Der er noget særligt ved at spise og tilberede mad ude i naturen. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, er Fridas fisk i pakke en perfekt opskrift til udflugter, da alt forarbejde kan gøres hjemme. Du skal bare afslutte med at hælde vinen over fisken på stedet.
sådan gør du
Skær torsken i ca. 3 x 3 cm store tern. Salt med 1 tsk salt. Skær fennikel og bananskalotteløg i tynde skiver.
Del folien i 8 ark à 40 x 40 cm. Læg arkene sammen 2 og 2, så du har 4 dobbelte folieark. Fordel fisken, fennikel og løg på arkene. Fortsæt med tomater, kartofler, dild og smør. Fold dem sammen til 4 pakker.
Placer fiskepakkerne på en rist over gløderne. Åbn forsigtigt og hæld vinen på. Luk pakkerne igen og lad dem koge, indtil fisken er færdig, ca. 15-20 minutter.
Grill brødet imens. Server fisken direkte fra pakkerne sammen med brød og presset citron.