En frisk grøn sauce passer godt til det meste. Brug den som salatdressing eller til grillmad, og variér den efter, hvilke krydderurter du synes bedst om.
Dressingen green goddess så første gang dagens lys i 1920'erne i San Francisco. Siden da har den været populær i bølger, og den findes i mange forskellige varianter. I denne opskrift har vi valgt at lave en hakket version for at give urterne mere konsistens, men du kan også bruge en blender, hvis du foretrækker et mere glat resultat. Vælg også de krydderurter, du bedst kan lide, som du måske dyrker i haven eller for den sags skyld har i fryseren. Prøv dig frem til det, du synes smager bedst!
INGREDIENSER
3 potter friske krydderurter
1 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche
2 spsk olivenolie
1 teskefuld hvid miso eller kapers
1 fed hvidløg
1 citron
Salt og peber
SÅDAN GØR DU
Bland mayonnaise, creme fraiche, olivenolie, miso og et revet fed hvidløg.
Hak krydderurterne fint. Riv skallen af halvdelen af citronen, og pres saft af hele citronen. Vend de hakkede krydderurter, citronsaft og -skal i. Smag til med salt og peber
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.