Lav Sebastians Gibrands førsteklasses forret! Med ingredienser som hvid asparges, ærteskud og spiselige blomster er dette en tallerken som giver smukke forårsvibes.
INGREDIENSER
12 hvide asparges
0,5 citron, saft
2 spsk smør
Salt
Sukker
Mandelhollandaise
275 g smør
25 g mandelolie
2 æggeblommer
0,5 citron, saft
1 spsk vand
1 salt
0,5 ml cayennepeber
Topping
20 g marconamandler
60 g Ørredrogn
Ærteskud
Spiselige blomster

Sådan gør du
Skræl og krydr asparges med salt og sukker. Læg asparges i en vakuumpose med smør og citronsaft. Bag i en dampovn på 82 grader, ca. 20 min. Hvis du ikke har en dampovn kan du koge asparges i en kasserolle med vand, ca. 10-15 min. og tilsætte smør og citron efterfølgende.
Smelt smøret til saucen og hold temperaturen omkring 50 grader. Rør æggeblommer og citronsaft sammen i en gryde indtil blandingen er tyk. Tilsæt det smeltede smør dråbevis i begyndelsen og senere i en tynd stråle. Kom olivenolie i. Smag til med salt og cayennepeber.
Ved servering, top asparges, med hollandaisesauce. Derefter tilføjes ørredrogn - afslut med ærteskud og blomster.
