Server laks som forret! Her deler Louise Johansson sin bedste – og krydrede – carpaccio-opskrift.
Laksecarpaccio er super nemt at lave og lige så lækkert for øjnene som for smagsløgene. Louises variation har en dejlig blomstrende tone, der kommer fra granatæble og rosenpeberkorn. En vanvittigt lækker forret, der bare må prøves!
INGREDIENSER
Laksecarpaccio (4 portioner)
0,75 dl olivenolie
1 stk. lime, revet skal og saft
0,5 stk. granatæble
300 g rå laks (økologisk)
2 tsk rosenpeber, friskkværnet
0,5 dl kørvel
sådan gør du
Lav en dressing af olivenolie, revet limeskal og limesaft.
Del granatæblet og fjern kernerne.
Skær laksen tyndt og anret den på et fad.
Dryp dressingen over og drys med granatæblekernerne. Krydr med friskkværnet rosenpeber. Afslut med at klippe kørvel henover.