SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til maksimal temperatur, med undervarme. Indsæt alle bageplader i ovnen. De hjælper med at opretholde varmen, hvis du ikke har en bagesten, som du kan lægge nederst i ovnen.
Skyl kirsebærbladene, dræn dem i en sigte og lad dem tørre på papir. Riv osten. Snit løgene og steg dem bløde ved middel varme. Smag til med salt og peber.
Rul pizzabundene ud. Fordel creme fraiche på bundene. Fordel derefter små stykker mozzarella. Læg de stegte løg, kirsebærblad og fint hakket chili på. Top med lagret ost. Bag i ovnen i 5–7 minutter, eller indtil pizzaen har en fin farve på undersiden og rigelig farve på kanterne. Vær ikke bange for brændte kanter - det giver karakter og smag.
Afslut med at rive citronskal over og top med blandede urter og skud. Dryp lidt olivenolie over, kværn lidt sort peber over, og server straks!