Skovens guld og havets guld på samme tallerken – kantareltoast med stenbiderrogn. Her får du opskriften på efterårets mest luksuriøse forret.
Lad kantarellerne leve op til deres status som skovens guld. På denne toast får svampen selskab af lækker stenbiderrogn, cremefraiche og dild. Hvis du vil gøre det endnu mere luksuriøst, så pop champagnen og tag bobleglassene frem! Her har vi en forret, der passer perfekt sammen med kold champagne.
INGREDIENSER
(4 portioner)
4 skiver lyst brød
200 g kantareller, friske
100 g stenbiderrogn
1 bundt dild
1 dl cremefraiche
Smør, til stegning
Salt og peber
sådan gør du
Udstans fire cirkler af brødet ved hjælp af et stort drikkeglas. Smør begge sider med smør og steg cirklerne gyldne i smørret.
Rens kantarellerne. Steg dem, indtil al væsken er fordampet, og svampene er let sprøde, ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber.
Ved servering, læg svampene på brødet. Læg et skefuld cremefraiche og stenbiderrogn ovenpå og pynt lidt dild. Nyd gerne med et glas champagne.
Bon appétit!