En fantastisk god vegetarisk carpaccio! Lavet med tynde skiver af squash - toppet med cremet ricotta, sprøde forårsløg, sød basilikum og syrlig citronolie.
På jagt efter en sund og let forret? Så skal du prøve vores vegetariske carpaccio. En fantastisk god ret, som du nemt sammensætter med hjælp fra en skarp mandolin.
INGREDIENSER
(4 portioner)
2 stk. zucchini
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
150 g. ricotta
2 stk. forårsløg
1 bundt frisk basilikum
Salt
Peber
SÅDAN GØR DU
Skær zucchinien i tynde skiver ved hjælp af et mandolinjern. Anbring et lag af skiverne på en flad tallerken/serveringsfad.
Bland olie og citronsaft sammen i en skål. Dryp blandingen over zucchiniskiverne.
Brug en lille ske til at fordele ricottaen jævnt over skiverne.
Hak forårsløg og drys det over.
Hak og top med den friske basilikum (cirka 2 spiseskeer eller efter ønske).
Smag til med salt og peber. Server!