Rebecca Siri
Rebecca Siri er udlært kok på Michelin restauranten Søllerød Kro, hvor hun til dagligt er ansvarlig for dessertpartiet. Derudover elsker hun at deltage i konkurrencer og har (2023) vundet sejrene i både Jomfruhummer Konkurrencen og i talentkonkurrencen for kokke; Rising Star.
– Global er et mærke som jeg kender til, siden jeg var barn. Hjemme hos os har Global knive altid haft plads i knivskuffen. Det er et brand som alle danskere kender til, derfor er det med glæde og stolthed at få lov til at være den danske Global ambassadør.
TIDLØSE GLOBAL
Den første Global-kniv blev designet i Japan i 1985. Kombinationen af slidstærkt stål, unikt design og en ekstremt skarp æg gjorde, at interessen for Global-kniven voksede hurtigt. I begyndelsen var det professionelle kokke, som brugte kniven, derefter fulgte hobbykokkene. I dag er Global et af verdens mest populære knivmærker, og virksomheden fortsætter med at levere nye, innovative modeller af køkkenknive.
Global's ambassadør
Vil du vide mere om Rebecca? Lær hende bedre at kende i vores interview.
Grillet kalveentrecôte
Imponér middagsgæsterne med Rebeccas opskrift! Perfekt grillet kalv, glødebagt kartoffel og frisk chimichurri.
Jordbær med vaniljecreme
Rebeccas sommerdessert byder på en skøn kombination af sødt, syrligt og røget. Den passer lige så godt til hverdag som til fest!