Entrecôte med kajmak & ajvar
Tag din grillkunst til næste niveau! At eksperimentere med nye smage og teknikker er en god måde at udfordre dig selv på i din madlavning. Her lærer den professionelle kok Edin Dzemat, dig at lave en klassisk kødret med en smag af Balkan.
Bryd de gamle vaner og læg noget nyt på grillen. Næsten alt kan grilles. Det er egentlig bare din kreativitet, og dit udstyr, som sætter grænser. Ved hjælp af vores grillværktøj og opskrifter fra hele verden ønsker vi at inspirere dig til at lave magiske ting på grillen. Vores grillskole er en Global Grillskole - i alle ordets betydninger.
Hjemmelavet Ajvar
Ajvar kan købes færdig på glas, men den bliver naturligvis bedst, hvis du selv laver den. Prøv Edins hurtige version, som kun indeholder tre ingredienser: peberfrugt, aubergine og salt. En klar favorit til grillmiddagen!
LÆS MERE