SÅDAN GØR DU
Bouillon
Hak de friske svampe og skalotteløg groft. Hæld madolie i en gryde og opvarm ved medium varme. Steg svampe og løg i ca. 10 minutter. Hak i mellemtiden chili og ingefær i større stykker og tilsæt dem til gryden. Tilsæt vand og de tørrede svampe. Kog sammen, indtil næsten halvdelen af væsken er væk, det tager 20–30 minutter. Tilsæt soja, mirin og sesamolie. Smag til med salt. Kog i yderligere ca. 15 minutter. Smag til med soja, citron, mirin og salt.
Dumplings
Finhak svampene og steg dem i en tør pande ved medium varme i ca. 20 minutter. Riv ingefæren og pres hvidløg ned i svampemassen. Hæld halvdelen af sojaen i panden og rør rundt. Tilsæt også halvdelen af mirinen. Skær forårsløgene i skiver og hak chilien fint. Læg løg, chili og kål i en skål. Bland svampemiksen i skålen og tilsæt resten af sojaen og mirinen. Smag til med citron, sesamolie og salt.
Læg et gyoza-blad på et skærebræt og kom cirka en spiseskefuld fyld i midten af bladet. Dyp en finger i vand og træk langs kanten af bladet og fold det sammen til en dumpling. Fortsæt på samme måde, indtil alt fyldet er brugt. Læg dumplingsene på et kålblad i en bambu-damper. Der plejer at være nok dumplings til at fylde to lag. Placer dampen over svampebouillonen og damp under låg, indtil de er færdige, ca. 10 minutter.
Pynt
Skær chilien i skiver og læg dem i en skål med eddike og sukker. Lad det trække. Del pak choyen i fire dele og damp dem i ca. 5 minutter, indtil de er lidt bløde. Skær forårsløgene i skiver. Rist sesamfrøene på en tør pande under omrøring, indtil de får en fin farve og dufter dejligt.
Servering
Fyld fire dybe skåle med bouillon og læg nogle dumplings og en pak choy i hver. Top med sesamfrø, forårsløg, chili, sesamolie og urter.