Byd på en kongelig weekendbrunch! Her deler Thomas Sjögren en lækker æggeopskrift med koldrøget laks, syrlig hollandaisesauce og smørstegt brød.
Måske har du tidligere prøvet Egg Benedict, men hvad med Eggs Royale? Det er en variant, hvor kødet er udskiftet med koldrøget laks. Thomas' opskrift har også grønne elementer i form af sauteret spinat og brøndkarse.
INGREDIENSER
(2 portioner)
2 pocherede æg
Hollandaisesauce
2 skiver lyst brød
100 g frisk spinat
ca. 8 skiver koldrøget laks
Chiliflager
Brøndkarse
sådan gør du
Tryk to cirkler ud af brødet ved hjælp af et stort drikkeglas. Smør begge sider med smør og steg skiverne gyldne på en belagt pande. Sautér spinaten hurtigt i olivenolie.
Byg retten op med brød i bunden, den sauterede spinat ovenpå brødet og derefter laksen. Top med pocherede æg, hollandaisesauce og brøndkarse. Afslut med lidt chiliflager.