
Træt af tørre kyllingefileter? Følg vores opskrift og stegetips for at få sprøde kyllingelår med saftigt og mørt kød.
Kylling er en sand middagsfavorit – og med god grund. Kødet er både velsmagende og magert, og kan varieres i det uendelige. Her serverer vi den sprødstegt kyllingelårfilet, perfekt balanceret med en syrlig sauce og en sprød salat.
En ny kyllingeret at forelske sig i!
Ingredienser

Stegepande tips!
Det er vigtigt, når du steger kylling, at tørre kødet grundigt af inden stegning og bruge en tilstrækkelig varm pande. Hvis overfladen ikke er tør nok, og panden ikke er varm nok, vil kødet koge i stedet for at stege.
Ved at stege i en rustfri pande, kan du opnå en smukt gyldenbrun overflade. En ubelagt stegepande fungerer lidt som en grill – i starten kan råvaren sætte sig fast, men så snart porerne lukker sig, slipper panden igen.