träffar.

No hits.

Serveringspande med låg 24 cm URBAN

Art. Nr: SG-URB0458D

Serveringspande fra Samuel Groves serie Classic Stainless Steel, 24 cm.

Läs mer
Pris: 1.419kr
DEL:

Urban er en serveringspande med et perfekt kuppelformet låg, der lader dampen recirkulere, når den kondenserer på låget og drypper tilbage i panden. På den måde bevares alle næringsstoffer, samtidig med at smagene forstærkes. Pandens design muliggør ikke blot bevidst madlavning – den er også bæredygtigt produceret. Cirka 60 procent af det rustfri stål, der anvendes til fremstillingen af panden, kommer fra genbrugsmaterialer. I det medfølgende låg er så meget som 90 procent genbrugt. Håndvask anbefales.

Classic Stainless Steel

Classic Stainless Steel er en rustfri serie med en flot, børstet finish. Stege- og kogegrejet er fremstillet af tre lag metal, hvor det midterste lag består af aluminium, mens de øvrige to lag er af rustfrit stål. Denne kombination giver produkterne optimal varmefordeling og holdbarhed. Aluminium har nemlig en god varmeledningsevne, mens rustfrit stål er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt overfor syre og fugt. Alle de rustfrie produkter har en lukket kant, der indkapsler aluminiumskernen mellem stål lagene, for at sikre, at ingen fugt kan trænge ind. Produkterne tåler endda at blive vasket i opvaskemaskine.

Serien er bred og omfatter både stegepander, sautépander, gryder og kasseroller. Denne type produkter uden belægning, er især gode til madlavning, der kræver hurtig opvarmning eller høje temperaturer. Eksempler på dette er, når du blancherer grøntsager, friterer kartofler eller steger kød. Rustfrie stegepander giver et perfekt stegeresultat. Den blanke overflade gør også produkterne nemme at holde rene. Classic Stainless Steel fungerer på alle varmekilder, herunder induktion.
 
Sådan er produkterne opbygget:
1. 0,5 mm 430-stål i det yderste lag (indeholder 60 procent genbrugt stål)
2. 2,1 mm aluminiumkerne i det midterste lag
3. 0,4 mm 304-stål i det inderste lag (indeholder 50 procent genbrugt stål)

 

Samuel Groves
Classic Stainless Steel
Rustfritt
Rustfrit stål
2 l  m³

Garantivilkår

Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. 

PLEJERÅD – KNIVE

Vores japanske knive er af den højeste kvalitet og leveres meget skarpe. Når de er blevet brugt et stykke tid, skal de slibes for at kunne bibeholde eller gendanne deres skarphed. Skarpe knive er en stor fornøjelse at arbejde med, og for at du skal få så meget som muligt ud af din kniv, kommer her nogle råd til, hvordan du håndterer køkkenknive på den bedste måde.

Skær på: Brug et skærebræt af træ eller plast. Brug altid et underlag, der er blødt og dermed ikke ødelægger knivens æg.

Undgå: Hårde materialer kan beskadige æggen, hvis du skærer i dem. Frosne produkter eller ben kan desuden knække knivbladet. Undgå underlag af glas og porcelæn, da de ødelægger æggen.

Tips: Skrab ikke skærebrættet af med æggen, men brug i stedet bagsiden for ikke at gøre din kniv sløv.

Rengøring: Vask kniven op i hånden med lunkent vand og opvaskemiddel, umiddelbart efter du har brugt kniven. Lad ikke din kniv ligge uvasket efter brug, da det kan forårsage iltangreb, så den ruster. Vask ikke køkkenknive op i opvaskemaskine, da det hverken er godt for din kniv eller opvaskemaskine. Opvaskemaskinens trådkurve kan blive ødelagt, og opvaskemidlet tærer på knivens æg. Tør kniven med en blød klud straks efter rengøringen.

Puds: Opstår der rust på overfladen, kan det poleres væk med metalpudsemiddel eller polergummi. Hvis ikke det gøres med det samme, kan der opstå dybere rustskader.

Opbevaring: Opbevar dine knive på et tørt og sikkert sted i køkkenet, helst i en knivblok, en knivskede eller på en knivliste. Placer knivlisten uden for børns rækkevidde. Placer altid kniven med ryggen først mod listen for ikke at skade æggen.

Slibning: Slib med stav, sten eller vådsliber. Vedligehold dine knive ved at hvæsse og slibe dem med jævne mellemrum. Der er forskel på at pleje kniven ved at hvæsse den med en strygesål og at slibe den, så du får en ny rå æg.  Vedligehold gerne din kniv hver uge med en strygesål eller vådsliber. Når æggen er blevet rigtig sløv, skal den slibes på ny. Det kan gøres ved at bruge en slibesten eller at indlevere den hos en erfaren sliber. Husk på, at japanske knive skal have en vinkel på 12-15 grader.

Relaterede produkter:

Meny

Cookies på siden

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.

Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.

Vis detaljer