3 slags smørrebrød

Smørrebrød er en dansk klassiker, der sjældent skuffer – især på buffetbordet. Her giver vi dig tre forårsfriske varianter med forskellige toppings: frisk laks, cremet rejesalat og rustik kartoffel.
Læs mere
Gyoza med svinekød & chilidippsauce
Fredagshygge 2.0! Sprøde, farsfyldte gyoza med en cremet spidskålssalat og en sojasauce med gochujang.
Læs mere
Ungarsk gullaschsuppe
Få supper varmer lige så godt som en rygende varm, ungarsk gullasch. En fyldig og krydret kødsuppe med smag af kommen, paprika og tomat.
Læs mere
Grønkålssuppe med ærter & grøn karry
En cremet suppe falder altid i god jord - uanset årstiden. Her deler Louise Johansson opskriften på en dampende varm suppe i forårets grønne farve.
Læs mere
Gratineret løgsuppe
Lyst til suppe? Her er en super god opskrift på Lisa Lemkes egen løgsuppe. En rustik og varmende suppe, der er perfekt på en mørk efterårsdag.
Læs mere
Asiatiske kåldolmere med fars
Kåldolmere er en elsket klassiker i det danske køkken, men nogle gange kan det være sjovt at eksperimentere med nye smage. Prøv vores Asieninspirerede opskrift!
Læs mere
Grillet jomfruhummer med smørsauce
Jomfruhummer til forret – ja, tak! Denne lækre ret består af grillet jomfruhummere, serveret med en smagfuld smørsauce.
Læs mere
Råraka à la Janssons fristelse
En klassisk Jansson er altid en vinder, men prøv en ny variant til jul. Sebastian Gibrands råraka med ansjos-smag er lige så lækker som genial!
Læs mere
Fudge med kardemomme
Fudge er en julefavorit, som du nemt kan variere med forskellige krydderier og smagsgivere. Prøv Louise Johanssons lækre opskrift med kardemomme!
Læs mere
Sprød salat med grønkål, appelsin & mandler
Tips til efterårets og vinterens middage! Denne smukke salat passer både til julebordet, Thanksgiving og Mortens And.
Læs mere
Laksetataki
Flot, hurtigt – og utroligt lækkert! Prøv mesterkokken Øyvind Bøe Dalelvs opskrift på laksetataki.
Læs mere
Lange med rodfrugter, smetana og brødkrummer
En ny julefavorit! Stefan Karlsson har samlet en masse inspiration, for derefter at sammensætte sin helt egen hovedret.
Læs mere
Bagt chokolade med tyttebærpærer & salt karamel-sauce
Luksus i hver bid! Stefan Karlssons bagte chokolade er noget ud over det sædvanlige – og den perfekte afslutning på middagen.
Læs mere
Pasta med kylling & salvie
Middagstip! Salvie- og hvidløgsfyldt kyllingebryst med linguini og kantareller signeret af Sveriges første mesterkok, Louise Johansson.
Læs mere
Cheesy smashburger med trøffel og karamelliserede løg
Den professionelle kok Øyvind Bøe Dalelv giver os opskriften på sin signaturret: smashburger. Sprød og virkelig lækker!
Læs mere
Risotto med græskar & salvie
Kombinationen af sød græskar, salt parmesanost og friskkværnet sort peber gør Louise Johanssons risotto til en ægte smagssensation.
Læs mere
Vidunderlig efterårsrisotto
Sådan en varm risotto med kantareller smager ekstra lækkert på denne tid af året! Bag denne smagfulde opskrift står de svenske kokke Tommy Myllymäki og Lisa Lemke.
Læs mere
Efterårsgryde med højreb, kantareller og syltet æble
Stjernekokken Stefan Karlsson deler sin opskrift på en lækker efterårsgryde med blandt andet højreb, kantareller og syltet æble. Kombinationerne i denne ret er uovertrufne!
Læs mere
Pink pasta
Trend nummer ét? Pink pasta eller Barbie pasta laver du hurtigt ved at blande pasta med en sauce lavet af rødbeder og gedeost.
Læs mere
Toast med kantareller & stenbiderrogn
Lad kantarellerne leve op til deres status som skovens guld. På denne toast får svampen selskab af lækker stenbiderrogn, cremefraiche og dild.
Læs mere
Pasta med jordskokker & østershatte
En himmelsk god pasta med cremet jordskokker, lækre stegte svampe og friske krydderurter. Toppet med trøffelolie!
Læs mere
Jordskokkesuppe med syltede æbler
Jordskokkesuppe er en mild og cremet suppe, som er perfekt at servere til forret! Prøv Louise Johanssons opskrift med sort peber og tørret timian.
Læs mere
Sprøde æblechips
Varier fredagssnacksene! At lave tørrede æblechips er en fremragende måde at udnytte årets frugthøst på.
Læs mere
Sushiskole - Futomaki
I vores sushiskole med Frida Ronge viser hun, hvordan du laver futomaki, den største makirulle af dem alle.
Læs mere
Focaccia med dildolie & tomater
Nybagt brød er altid værdsat. Her deler Louise Johansson grundopskriften på focaccia. Smag til med dildolie og friske tomater, eller varier med din yndlingstopping!
Læs mere