Når din kniv ikke bliver tilstrækkelig skarp med et strygestål eller en vådsliber, er det tid til at få den slebet om. Vi har listet anbefalede slibeværksteder nær dig.
Sådan en varm risotto med kantareller smager ekstra lækkert på denne tid af året! Bag denne smagfulde opskrift står de svenske kokke Tommy Myllymäki og Lisa Lemke.
Efterårsgryde med højreb, kantareller og syltet æble
Stjernekokken Stefan Karlsson deler sin opskrift på en lækker efterårsgryde med blandt andet højreb, kantareller og syltet æble. Kombinationerne i denne ret er uovertrufne!
Hop på trenden med farverig mad! Vi giver dig tips til råvarer fra naturens eget skab, uden kunstige farvestoffer eller tilsætningsstoffer, som er perfekte til at tilføje farve.
Nybagt brød er altid værdsat. Her deler Louise Johansson grundopskriften på focaccia. Smag til med dildolie og friske tomater, eller varier med din yndlingstopping!
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.