Confit byaldi – Eventyrlig ratatouille

Ratatouille er ikke bare en animeret film. Det er først og fremmest en klassisk fransk ret med zucchini, aubergine og tomat, som her serveres med ekstra finesse.
Retten ratatouille serveres ofte som en gryderet og er meget udbredt på landet i Frankrig. Men da filmen med samme navn som retten kom ud, var der mange, som fik øjnene op for den lidt mere elegante type af retten, nemlig Confit Byaldi. Prøv kokken Filip Poons opskrift på denne enkle men imponerende ret!
INGREDIENSER
3 stk. zucchini
2 stk. aubergine
6 stk. blommetomat
2 stk. rød peberfrugt
1 fed hvidløg
2 spsk. rosmarin
0,5 stk. gult løg
2 dl bouillon
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Basilikum at toppe med
SÅDAN GØR DU
RELATEREDE PRODUKTER
LÆS OGSÅ

Vegetarisk carpaccio med zucchini
En vegetarisk variant af carpaccio! Lavet med tynde skiver af zucchini - toppet med ricotta, forårsløg, basilikum og citronolie.
Læs mere
Knust japansk agurkesalat - sunomono
En forfriskende, sprød salat med japansk smag. Server den til grillmiddagen eller som en del af buffeten.
Læs mere
Tre slags Zoodles
Glem pasta og nudler! Vil du gerne begynde at spise mere grønt? Så er det tid til Zoodles!
Læs mere