Santoku er en smidig og lidt lettere japansk kokkekniv til de mindre opgaver i madlavningen. Med det høje blad og den afrundede spids er den meget velegnet til både grøntsager, kød og fjerkræ.
Om Tamahagane San
Tamahagane San er blevet fremstillet efter en urgammel japansk fremstillingsproces, der siden er blevet tilpasset for at gøre stålet lettere at slibe og bedre tilpasset efter vores moderne livsstil. Bladet er fremstillet i tre lags stål, som valses ud til de knivmaterialer, der senere bliver til knivenes blade. Teknikken giver en fantastisk æg i kombination med ekstremt god styrke og rustbestandighed.
Knivene har et smukt skaft i rødbrunt Pakka-træ, et materiale, der sammenføjes med et plastmateriale under højt tryk. Det skaber materialet Pakka-træ. Det har samme uforlignelige følelse som træ, men med plastens hygiejniske egenskaber. Inde i skaftet er der en vægt, der hjælper kniven med at holde den perfekte balance, uanset bladets størrelse. Du kan se vægten som en knap for enden af skaftet.
DELA DINA BILDER MED SUNDQVIST
Tagga #yesSundqvist så kanske dina bilder blir visade här.