träffar.

No hits.

Yanagi Sashimikniv 27 cm

Art. Nr: B-1804/270

Yanagi fra Bunmei, 27 cm.

Läs mer
Pris: 1.000kr
DEL:

Yanagi er en kniv med et langt, smalt blad, der er enkeltslebet. Kniven er perfekt, når du skal skære fisk eller kød i tynde skiver, da slibningen gør, at skiverne let slipper bladet og falder til siden. Modellen kaldes også sashimikniv og er populær blandt sushikokke.

BUNMEI

Bunmei fremstiller moderne japanske kokkeknive – med et klassisk snit. Virksomheden specialiserer sig i traditionelle modeller og har mange knive med enkeltslebet klinge. De produceres på den ikoniske knivfabrik Yoshikin, som også står bag Globalknive. Bunmei bruger det samme slidstærke stål, men har et mere japansk udtryk. Ud over den særlige klingeform skiller knivene sig ud med deres flotte, lyse håndtag lavet af japansk cypres.

Bunmei
Rustfrit stål
27 cm

Garantivilkår

Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. 

PLEJERÅD – KNIVE

Vores japanske knive er af den højeste kvalitet og leveres meget skarpe. Når de er blevet brugt et stykke tid, skal de slibes for at kunne bibeholde eller gendanne deres skarphed. Skarpe knive er en stor fornøjelse at arbejde med, og for at du skal få så meget som muligt ud af din kniv, kommer her nogle råd til, hvordan du håndterer køkkenknive på den bedste måde.

Skær på: Brug et skærebræt af træ eller plast. Brug altid et underlag, der er blødt og dermed ikke ødelægger knivens æg.

Undgå: Hårde materialer kan beskadige æggen, hvis du skærer i dem. Frosne produkter eller ben kan desuden knække knivbladet. Undgå underlag af glas og porcelæn, da de ødelægger æggen.

Tips: Skrab ikke skærebrættet af med æggen, men brug i stedet bagsiden for ikke at gøre din kniv sløv.

Rengøring: Vask kniven op i hånden med lunkent vand og opvaskemiddel, umiddelbart efter du har brugt kniven. Lad ikke din kniv ligge uvasket efter brug, da det kan forårsage iltangreb, så den ruster. Vask ikke køkkenknive op i opvaskemaskine, da det hverken er godt for din kniv eller opvaskemaskine. Opvaskemaskinens trådkurve kan blive ødelagt, og opvaskemidlet tærer på knivens æg. Tør kniven med en blød klud straks efter rengøringen.

Puds: Opstår der rust på overfladen, kan det poleres væk med metalpudsemiddel eller polergummi. Hvis ikke det gøres med det samme, kan der opstå dybere rustskader.

Opbevaring: Opbevar dine knive på et tørt og sikkert sted i køkkenet, helst i en knivblok, en knivskede eller på en knivliste. Placer knivlisten uden for børns rækkevidde. Placer altid kniven med ryggen først mod listen for ikke at skade æggen.

Slibning: Slib med stav, sten eller vådsliber. Vedligehold dine knive ved at hvæsse og slibe dem med jævne mellemrum. Der er forskel på at pleje kniven ved at hvæsse den med en strygesål og at slibe den, så du får en ny rå æg.  Vedligehold gerne din kniv hver uge med en strygesål eller vådsliber. Når æggen er blevet rigtig sløv, skal den slibes på ny. Det kan gøres ved at bruge en slibesten eller at indlevere den hos en erfaren sliber. Husk på, at japanske knive skal have en vinkel på 12-15 grader.

Meny

Cookies på siden

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.

Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.

Vis detaljer