Lav en farverig og smagfuld salat! Her med en vidunderlig kombination af sprøde kålblade, syrlig citrus og sprøde mandler.
Hvad er den bedste ledsager til en tung middag? En let, frisk salat – selvfølgelig! Denne smukke salat passer både til and, kalkun og gåsemiddag samt til julebordet og søndagsstegen.
En favorit til efteråret og vinteren!
INGREDIENSER
75 g grønkål
75 g rødkål
1 granatæble
30 g mandler
3 appelsiner
sådan gør du
Skær stænglerne af grønkålen og hak den resterende grønkål fint. Skær rødkålen i fine strimler.
Fjern kernerne fra granatæblet.
Skær skallen af to af appelsinerne og skær dem i fine både. Pres saften fra den sidste appelsin.
Bland grønkål, rødkål, appelsinskiver, appelsinsaft og granatæblekerner i en skål.
Top med mandler.
Tip! Rist gerne mandlerne på en tør pande for at få dem ekstra sprøde.