Blog
Kokkes weekendmad – 3 lækre opskrifter
Gør weekendmaden ekstra lækker med stjernekokken Gustav Leonardts opskrifter! Vælg mellem en ostefyldt omelet, en luksuriøs sandwich eller en overraskende twist på pandekager.
Publiseret af Siw Poulsen 27-08-2025
Legefuld madlavning
Tænk på formen. Og lad det, du serverer, se lige så lækkert ud, som det smager! Her er tre kreative tricks til en indbydende og legende præsentation.
Publiseret af Siw Poulsen 22-04-2025
Varmende hverdagssupper
Supper er den perfekte redning i hverdagen. De er ofte hurtige at lave, billige, nemme at variere og lette at tilberede til mange. Her er vores bedste opskrifter!
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025
Pasta – 5 enkle & gode middagsopskrifter
Cremede klassikere, virale hverdagsretter og opskrifter fra nogle af Sveriges bedste kokke – her er vores mest populære pastaopskrifter!
Publiseret af Siw Poulsen 18-10-2024
Retter i farvepaletter
Hop på trenden med farverig mad! Vi giver dig tips til råvarer fra naturens eget skab, uden kunstige farvestoffer eller tilsætningsstoffer, som er perfekte til at tilføje farve.
Publiseret af Siw Poulsen 12-09-2024
På torsketur
I de mørke farvande omkring Reykjavik findes torsk - i overflod. Vi tester vores held til havs sammen med fem af Sveriges førende kokkeprofiler.
Publiseret af Nellie Karlsson 18-04-2024
Professionel påskemenu
Skab variation på påskebordet ved at servere klassikerne i en ny udgave. Vi giver dig et forslag til en treretters menu du kan lave i år.
Publiseret af Siw Poulsen 26-03-2024
10 vegetariske aftensmadstips
Elsk det vegetariske! Vælg og vrag mellem pasta, pizza, wok og nudelsuppe - og find din nye yndlingsopskrift.
Publiseret af Siw Poulsen 16-01-2024
3 velsmagende grilltilbehør
Glem ikke tilbehøret! Bliv inspireret til din næste grillaften af to gode saucer og en sprød argukesalat.
Publiseret af Sofia Rönnkvist 14-06-2022
6 frugter du kan grille
Frugt smager bedre med grillstriber! Vi giver dig tips om nogle favoritter, der er perfekte til at smide på grillen.
Publiseret af Sofia Rönnkvist 25-05-2022
Opbevaringsguide
Køleskab, skab eller rumtemperatur – ved du, hvor råvarerne hører hjemme? Følg vores smarte guide, og reducer dit madspild!
Publiseret af Lena Unger 05-11-2021
Gem sjatterne
Spring køleskabet over, og gå efter følgesvenden! At bruge fryseren som køkkenskab er hensigtsmæssigt for mange ingredienser og krydderier.
Publiseret af Nellie Karlsson 27-10-2021
Bag kulisserne hos Tamahagane
En moderne køkkenkniv og et traditionelt samuraisværd har flere ligheder, end man lige tror. Tamahagane fremstiller sine knive i overensstemmelse med ældgamle japanske traditioner.
Publiseret af Lena Unger 06-01-2021
Tre slags Zoodles
Glem pasta og nudler! Vil du gerne begynde at spise mere grønt? Så er det tid til Zoodles!
Publiseret af Nellie Karlsson 30-01-2020
Knivhåndværk fra Yoshikin
I Globalkniven væves japansk filosofi, traditionelt håndværk og moderne design sammen til et enkelt, stilistisk udtryk. Dette sker blandt andet i hænderne på de dygtige knivmagere på Yoshikin-fabrikke...
Publiseret af Nellie Karlsson 07-11-2019